Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een selectie van veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze receptie via info@hanzehof.nl of via 0575 510389.

Kaartverkoop
Lees hier alle informatie over onze kaartverkoop

Bereikbaarheid
Hoe kom ik bij Theater Hanzehof & Buitensociëteit?
Theater Hanzehof & Buitensociëteit is prima bereikbaar met de fiets, auto en het openbaar vervoer. 

Fiets: Het adres van de Hanzehof is Coehoornsingel 1, 7201 AA Zutphen. Je fiets kan je kwijt aan de voorkant van het Theater. 

Auto: Bij ons kun je gratis parkeren. We hebben enkele honderden parkeerplaatsen aan de achterzijde van ons pand. Vlakbij de hoofdingang is een aantal invalideparkeerplaatsen. Het adres van de Hanzehof is Coehoornsingel 1, 7201 AA Zutphen. Gebruik voor navigatie naar de parkeerplaats Fanny Blankers-Koenweg 2.

Openbaar Vervoer: Ons theater is op een kleine 10 minuten loopafstand van het treinstation van Zutphen. Op het treinstation zijn ook OV-fietsen beschikbaar, daarmee fiets je in nog geen 5 minuten naar het theater. 


Je bezoek
Kan ik mijn jas bij de garderobe ophangen?
Ja, wij bewaken je jas tot het einde van de voorstelling. De directie stelt zich niet aansprakelijk voor diefstal of vermissing.

Waar kan ik terecht voor gehoorversterkende apparatuur?
De benodigde apparatuur kan worden afgehaald bij de kassa. Bij concerten en voorstellingen in de Theaterzaal kun je gebruikmaken van deze apparatuur. Voor de Buitensociëteit is het helaas niet mogelijk om gehoorversteking te krijgen. De gehoorversterking functioneert op alle plaatsen in de zaal, met uitzondering van de plekken direct rond de geluidsplaatsen.

Kan ik kiezen voor rolstoelplaatsen?
Onze beide zalen bieden ruimte aan rolstoelen. Om rolstoelplaatsen te reserveren neemt contact op met de receptie via info@hanzehof.nl of 0575 512013.

Wat zijn de mogelijkheden qua eten en drinken?
Voor aanvang, in de pauzes en na afloop kun je in de foyer terecht voor een drankje. Na de voorstelling kun je ook genieten van een heerlijk bittergarnituurtje.

In de zaal
Is het toegestaan om beeld en/of geluidsopnamen te maken?
Het is niet toegestaan beeld en/of geluidsopnamen te maken.

Is het toegestaan om consumpties mee te nemen in de zaal?
Het is niet toegestaan consumpties mee te nemen in de theaterzaal.

Wat moet ik doen als ik te laat ben?
Meld je bij aankomst bij een medewerker. In overleg met de artiest/gezelschap kunnen laatkomers eventueel naar binnen.

Is er een pauze tijdens de voorstelling?
Niet bij elke voorstelling is een pauze. Of er een pauze is wordt bepaald door de artiest. De pauzetijd en eindtijd staan, indien bekend, vermeld op de pagina van de voorstelling op de website.

En verder
Waar vind ik de bezoekersvoorwaarden?
Voor meer informatie over de geldende voorwaarden kunt u hier klikken. 

Waar kan ik terecht met andere vragen?
Neem contact met ons op via info@hanzehof.nl