Kaartverkoop

Kaartverkoop

Kaarten koop je 24/7 online via onze website.
Met vragen over onze (online) kaartverkoop helpen wij graag. Onze receptie is geopend en telefonisch bereikbaar van woensdag t/m vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur. We zijn bereikbaar via info@hanzehof.nl en 0575 512013.

Online kaartverkoop
Online kaarten kopen is makkelijk, veilig en snel. Het kan 24 uur per dag, 7 dagen in de week.
Je hebt hiervoor niet per se een account nodig, maar het is wel handig! Wil je weten hoe je een account aanmaakt en online kaarten kunt kopen? Lees meer over aanmaken account.

Kaarten ruilen
Mocht je de voorstelling niet kunnen bezoeken, dan kun je tot 48 uur voor de voorstelling je kaarten omruilen voor een (digitaal) tegoed of kaarten voor een andere voorstelling. De omruil- of annuleringskosten zijn € 3,50 per kaart. Het tegoed is onbeperkt geldig.

Uitverkocht
Als een voorstelling of een concert is uitverkocht openen wij een wachtlijst met een beperkt aantal plaatsen waarvoor je je kunt aanmelden. Als er kaarten vrij komen nemen wij contact met je op. Een plaats op de wachtlijst is geen garantie dat je ook daadwerkelijk kaarten krijgt.

Theater- en concertbonnen | Tegoedbonnen | Podiumcadeaukaart
Papieren theater- en concertbonnen en tegoedbonnen kun je niet online verzilveren maar kunnen we wel achteraf met je verrekenen. Wil je hiervan gebruik maken neem dan contact op met de receptie. De podiumcadeaukaart kan je online gebruiken om je tickets af te rekenen. Deze kan niet achteraf verrekend worden.