BuitenSoos LIVE

BuitenSoos LIVE

Politie Warnsveld - TaxiTaxi - The Damned Few

concert - pop - poppodium
17 mei 2024 20:00 - 23:45
Buitensociëteit
€ 5.00 Tickets

De tweede editie van BuitenSoos LIVE komt eraan!


Wie deze avond wederom tot een groot succes gaan maken zijn The Damned Few, TAXITAXI en Politie Warnsveld! Een diverse line-up wat zorgt voor een avond met vrolijke ska, pretpunk en lekkere rock. 

 

The Damned Few

In een rokerige oefenruimte onder de rook van Zwolle wordt groovende, riff-based rock ’n roll versmolten met blues en de powervocals van zangeres Dion Legebeke. Het resultaat is
het unieke geluid van The Damned Few. Denk aan The Pretty Reckless, Rival Sons, Wolfmother, The Who, Led Zeppelin en Black Sabbath. Met twee goed ontvangen EP’s, support shows voor o.a. Skunk Anansie en een plek op Booster Festival op zak is de band op dit moment onder leiding van Guido Aalbers bezig met het opnemen van hun debuut album. De eerste single ‘Til Death Do Us Part’ presenteert The Damned Few in een nieuwe line up: Dion Legebeke (vocals), Michiel
Jansen (gitaar), Jeroen Hobert (drums) en Jaap Schrijver (basgitaar).

TAXITAXI

Drie man achter het stuur van een roestbak zonder rem.

Punk-boyband TAXITAXI scheurt plankgas door scholen, supermarkten,
kerken en klinieken.

Geen woord Engels en geen woord te veel.

STAP IN.

Punk meets boyband in een nieuwe Nederlandstalige act. Drie idiote typetjes in uniform spelen nummers met niet meer dan vier zinnen die het hele publiek wel móet meedoen. Voor fans van de korte beukers van Hang Youth en the Hives met de silly vibes van The B-52s en het sexappeal van de Backstreet Boys.

Politie Warnsveld

Bijdehand qua muziek en persoonlijkheden. Deze jonge band uit eigen stad staat garant voor lekkere uptempo pop met de enige spitsvondigheid na de andere. Niet voor de zwakke harten aldus henzelf, immers de Politie is een boel informatie op één hoop. Pop, reggae, ska, Balkan en lekker in het Nederlands gezongen.