Touch of Toto

Touch of Toto

10th Anniversary Tour

theaterconcert
17 december 2022 21:00
Buitensociëteit
€ 19.75 Tickets
2022 belooft een even belangrijk als prachtig jaar te worden voor de befaamde TOTO-tribute Touch of TOTO. De band, die Zutphen als thuishaven heeft, bestaat dan tien jaar. Dat gaat groots gevierd worden met een uitgebreide jubileumtour, die de groep onder meer naar Engeland brengt. Volgend jaar februari doet de tributeband daar zeven grote shows, onder meer in Londen, Liverpool en Leeds.

Maar het mooie is: Touch of TOTO heeft Zutphen uitgekozen om het jubileumjaar te vieren. Op 17 december speelt de band, met daarin de Zutphenaren Luuk Nengerman (gitaar, zang) en Berry Vink (drums), in de Hanzehof. Dat is voor de eerste keer sinds vier jaar, toen de acht bandleden onder de noemer ‘LA Studio Heroes’ een speciale theatershow over TOTO speelden voor een uitverkochte theaterzaal.

‘LA Studio Heroes’ stond in het teken van de talloze muzikale side-projecten van TOTO-leden. Maar in de show van Touch of TOTO gaat het uiteraard enkel om het uitgebreide repertoire van de Amerikaanse band rondom Steve Lukather, David Paich en de broers Porcaro. Touch of TOTO duikt in de volle historie van TOTO. De ruim twee uur durende show draait om hits als Rosanna, Pamela, Stop Lovin' You, Rosanna, Hold the line en vooral Africa, de culthit die volgend jaar zijn 40e verjaardag viert en speciale aandacht krijgt. Daarnaast komt ook het minder bekende werk van TOTO aan bod.

Passie en muzikale perfectie gaan daarin hand in hand. Gewapend met instrumenten van de originele TOTO-muzikanten en in eenzelfde decor als de echte TOTO, vergeten de fans haast dat ze naar tributeband kijken. Niet voor niets wordt Touch of TOTO nu al beschouwd als de beste TOTO-tribute van Europa.

Met 10 jaar ervaring en vele shows in binnen en buitenland is Touch of TOTO 'on fire'!
Hold the line voor Europa’s #1 TOTO Tribute. Laat je omver blazen door de wervelende energieke show die Touch of TOTO speelt.

Wat anderen vinden:

“I want you to go and check it out!” (Steve Porcaro, toetsenist TOTO)

“Ik heb nog nooit een TOTO Tribute band zo dicht bij het origineel zien komen”

“Het plezier waarmee jullie van het podium knallen, is ongekend!”

“Zoveel TOTO-tributes die het net niet halen, maar jullie maken het 100% waar!”

Let op: dit is een sta-concert