Geannuleerd - Kaarthouders ontvangen hierover bericht.
The Ukrainian Ballet Of Peace

The Ukrainian Ballet Of Peace

Sleeping Beauty

dans
7 maart 2024 20:15 - 22:40
Theaterzaal
€ 32.50 Tickets

Stap binnen in de betoverende wereld van het Ukrainian Ballet of Peace en beleef het sprookjesachtige verhaal van ‘Doornroosje’ zoals je het nog nooit eerder hebt gezien! De elegante choreografie, prachtige kostuums en magische arrangementen nemen je mee op een betoverende reis door het koninkrijk van prinses Aurora, waar de boosaardige fee Carabosse een vloek uitspreekt over de prinses. Maar wees niet bang, de goede fee LilacFairy weet de vloek te doorbreken waarna Aurora alleen kan worden gewekt door de kus van een knappe prins! 

Laat je betoveren door de sprookjesachtige schoonheid van The Ukrainian Ballet of Peace. 

Olga Kifyak is de 1st solist van The Ukrainian Ballet Of Peace. Zij heeft internationaal meerdere publiekelijke en professionele awards gewonnen en wordt geroemd om haar ongelooflijk voetenwerk en gracieuze bewegingen.  

The Ukrainian Ballet Of Peacetourt sinds 2006 internationaal met diverse succesvolle producties. Het ballet staat onder artistiek leiding van AleksandraFedorina, die meermaals is onderscheiden voor haar bijdrage aan de ontwikkeling van het nationaal ballet van Oekraïne.