Serie van Phion

Serie van Phion

slechts € 85,00

10 september 2022 20:00
Oosterberg Buitensociëteit
€ 85.00 Tickets
Het is altijd genieten met Phion in de prachtige Buitensociëteit in Zutphen. Dit seizoen soleert concertmeester Mathieu van Bellen in het Vioolconcert van zijn geliefde componist Brahms en speelt Laurens Woudenberg Mozarts Vierde hoornconcert. Je hoort symfonieën van Tsjaikovski en Bruckner. En daar tussenin een feestelijk nieuwjaarsprogramma met muziek van de Balkan. Geniet je met ons mee?

Twee klinkende composities openen het seizoen; concertmeester Mathieu van Bellen speelt Brahms Vioolconcert en je hoort Tsjaikovksi’s Vierde symfonie, een echte evergreen. Het tweede concert brengt een goed 2023. Zingend en dansend ga je het nieuwe jaar in met muziek uit de Balkan gedirigeerd door Maestro jurylid Henrik Schaefer. Laurens Woudenberg treedt aan voor Mozarts Vierde hoornconcert die samen met de romantische Vierde Symfonie van Bruckner op het programma staat in het laatste concert in de serie. Met de serie Klassiek in Theater Hanzehof geniet je van drie prachtige symfonische concerten.

Alle concerten in de serie en de te spelen werken kun je hieronder bekijken. Ieder concert is inclusief programmaboekje, garderobe en een pauzedrankje. Wil je verzekerd zijn van een goede plek in de zaal en voordelig genieten? Boek dan nu snel je serie en ontvang en leuke korting!