Rosenberg Trio - Jubileumprogramma

Rosenberg Trio - Jubileumprogramma

35 jaar de essentie van Gypsy Jazz

concert
8 mei 2025 20:15
Theaterzaal
€ 29.50 Tickets

Het Rosenberg Trio speelt al bijna 35 jaar de sterren van de hemel, in zowel binnen- als buitenland. Ze speelden wereldwijd, op vele grote jazzfestivals zoals Montreal, North Sea Jazz, Django Reinhardt Festival in Samois, Jazz in Marciac, Jazz à Vienne en concertzalen zoals Carnegie Hall New York en Het Concertgebouw Amsterdam.

Hun oorsprong ligt in de Gypsy Jazz, maar in de loop van de jaren hebben ze zich muzikaal steeds breder verder ontwikkeld. Door het schrijven van eigen nummers en op te treden samen met andere topartiesten zoals bijvoorbeeld Tommy Emmanuel, Toots Thielemans, Herman van Veen en Peter Beets weten ze een steeds breder publiek aan zich te binden, waarbij allerlei invloeden uit de bossannova, bebop en pop hun muziekstijl sterk hebben verbreed.

Een enorme muzikaliteit gaat bij het trio samen met een fenomenale virtuositeit en beheersing van hun instrumen en vele topmuzikanten spelen regelmatig in allerlei verschillende gastformaties met hen.

Een jubileumavond van 35 jaar Rosenberg Trio: een feest voor de liefhebbers en een garantie voor een geweldig swingende avond.