Rock4

Rock4

The Vocal Experience

concert
24 februari 2024 20:15 - 22:15
Theaterzaal
€ 22.50 Tickets
Wereldhits als Killer Queen, WholeLotta Love, Land Of Confusion, WishYouWere Here en Insomnia, gezongen door vier zangers met de stem als enige instrument.  
 
Rock4 heeft zich in de laatste jaren ontwikkeld tot een vocale rockband met een diepe bas en een percussionist van wereldklasse, een indrukwekkende leadzanger en een geweldige klassieke tenor. Stemkunstenaars van het allerhoogste niveau die samen de grenzen op het gebied van zang, ritme en harmonieën oprekken en aanscherpen. 
 
In “The VocalExperience” neemt Rock4 het publiek mee op een emotionele vocale reis door de tijd met nummers van onder andere Pink Floyd, Genesis en Queen, maar ook van Rag’n’Bone Man, Billie Eilish en Faithless. Daarbij worden deze keer alle registers opengetrokken met knallende bas- en percussiesolo’s, prachtige samenzang en ontroerende interpretaties. 
 
“The VocalExperience”: een meeslepende zangervaring vol passie, kracht en humor. 
______________________________________________________________________________ 
 
Rock4 bestaat uit vier zangers met een geheel eigen identiteit, stijl en achtergrond. Luc Devens (Nederland) is de dynamische leadzanger, Lucas Blommers (Nederland) de heldere klassieke tenor, Phillip Schröter (Oostenrijk)) de energieke percussionist/vocalist en MiklósNémeth (Hongarije) de lage bas die zorgt voor de perfecte fundering van de groep.  
 
Rock4 treedt op in Nederland, maar ook ver daarbuiten met uitverkochte concerten in heel Europa en Azië. De zangers wonnen diverse festivals, zoals het Vokal Total festival in Graz en het Vox Populi festival in Sankt Pölten. Daarnaast ontvingen ze een Amerikaanse CARA Award voor de beste pop/rock cover voor hun uitvoering van “Uninvited” van AlanisMorissette.