Previewavond

Previewavond

Presentatie van het nieuwe theaterseizoen 2024-2025

feest
30 april 2024 20:15
Theaterzaal
Vrienden van Theater Hanzehof & Buitensociëteit gratis, regulier € 5.00 Tickets

Hoera, je bent van harte uitgenodigd om samen met ons het begin van het nieuwe theaterseizoen (2024-2025) te vieren tijdens een heerlijke avond vol previews! 

Laat je betoveren door verschillende optredens die een voorproefje geven van wat het nieuwe theaterseizoen 2024-2025 te bieden heeft én ontdek het volledig nieuwe programma. Deze exclusieve avond vindt plaats op dinsdagavond 30 april om 20:15. Het is een avondvullend programma inclusief drankje & hapje. Naast de previews vieren we vooral met elkaar de start van een nieuw theaterseizoen vol inspiratie, passie en onvergetelijke ervaringen!

Als je een Vriend van Theater Hanzehof & Buitensociëteit bent, kun je gratis naar deze avond. Bestel dan je tickets via onze website of bij de theaterkassa.

Ben je geen Vriend maar wil je toch de previewavond bijwonen? Dat kan voor € 5,00 per persoon. Je kunt je tickets bestellen onder de bestelknop. En als je op de avond zelf besluit om Vriend te worden, kun je nog steeds profiteren van het bestellen met voorrang vanaf vrijdag 3 mei.

De kaartverkoop begint op vrijdag 3 mei om 10:00 uur voor de Vrienden. Op maandag 6 mei is de kassa gesloten, maar Vrienden kunnen wel online bestellen. Op dinsdag 7 mei begint om 10:00 uur de reguliere kaartverkoop. 

Word Vriend van Theater Hanzehof & Buitensociëteit en geniet van verschillende exclusieve voordelen en privileges. Je ontvangt een uitnodiging voor de Vriendenavond, je krijgt als eerste de brochure en je kunt je kaarten met voorrang bestellen.

Meld je aan als Vriend via de website of telefonisch van dinsdag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 15:00 uur.

Kom genieten van een avond vol gezelligheid en ontdek het veelbelovende nieuwe theaterseizoen met ons!