Open Fanfare Orkest

Open Fanfare Orkest

OFO Live@Buitensoos

theaterconcert
11 december 2022 11:00
Buitensociëteit
Livestream tickets zijn gratis! € 5.00 Tickets
Een concert in het teken van de livestream. Bedacht als een corona-proof fanfare event dat uiteindelijk niet kon starten in 2021. Maar nu gaat het door en voert het Open Fanfare Orkest onder leiding van Willem van Zee het concert uit met zowel publiek in de zaal als in de huiskamer. Een mooie manier om eens (opnieuw) kennis te maken met de fanfarewereld anno nu.

Op het programma staan onder andere ‘First Essay for Orchestra’ van Samuel Barber, ‘Heaven on Earth’ van Maurice Hamers en ‘Cantos de la Mancha’ van Jan Sandström met trombonesolist Pierre Volders. Pierre Volders uitgedaagd ook zijn theater, zang- en schreeuwkunsten te laten zien en horen.


De presentatie is in handen van Marlies Claasen die het publiek in de zaal meeneemt in dit 75 minuten durende koffieconcert. Bigears Productions van Max Boeree (zelf saxofonist van het Metropole Orkest) zorgt voor een dynamische livestream voor het publiek thuis. Verbreed uw blik en laat u verbazen.

Extra informatie:
- 7 minuten voor aanvang, om 10:53 uur, wordt er een filmpje getoond over OFO
- Via deze link vind je de online concertflyer voor algemene informatie over het concert: https://www.openfanfareorkest.nl/concertflyer-ofo-live-buitensoos 
- Via deze link vind je uitgebreide informatie over de muziekstukken: https://www.openfanfareorkest.nl/programma-ofo-live-buitensoos 

Link naar de livestream: https://www.youtube.com/watch?v=8sExAgI24go