Nationale Theaterweekend, slechts 10 euro
Diederick Ensink

Diederick Ensink

Diederick's Duel

muziek - muziektheater
26 januari 2024 20:00
Buitensociëteit
€ 10.00 Tickets

VOOR SLECHTS €10,- NAAR HET THEATER!
Deze voorstelling maakt deel uit van het Nationaal Theaterweekend

Nederland viert theater! Want het Nationaal Theaterweekend wordt mooier dan ooit. Tijdens het Nationaal Theaterweekend op 26, 27 & 28 januari 2024 geniet je voor slechts €10 van geselecteerde voorstellingen (let op: niet alle voorstellingen in deze periode vallen onder het Nationaal Theaterweekend).

Jong of oud, vaste of nieuwe bezoeker: iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. Of je nu houdt van muziek, dans, toneel, musical, klassiek, cabaret of jeugdtheater: het Nationaal Theaterweekend is een unieke belevenis voor iedereen.

Met deze avond: muzikale alleskunner Diederick Ensink komt na een succesvol solodebuut terug in de theaters met zijn nieuwe show: Diederick’s Duel. In deze voorstelling gaat Diederick zoals de titel al doet vermoeden de strijd aan, niet tegen maar mét al zijn muziekinstrumenten. In een show bomvol muziek, mooie liedjes en muzikale weetjes laat Diederick verschillende muziekstijlen en muziekinstrumenten met elkaar strijden. Dit is niet de enige strijd die geleverd zal worden, want wat gebeurt er als de strijd in het hoofd het soms van je overneemt? Diederick vliegt dit vraagstuk op zijn eigen, authentieke, muzikale manier aan en dit zorgt voor veel grappige, ontroerende maar vooral herkenbare muzikale momenten.