KinderKaravaan XL

KinderKaravaan XL

Het reizende kindertheater in Zutphen, Apeldoorn, Lochem e.o.

familie
14 augustus 2024 15:00
Locatie: Tichelkuilen Zutphen, tegenover de Bult
gratis toegankelijk € 0.00 Tickets

In de laatste twee weken van de zomervakantie reist de KinderKaravaan met de theatervoorstelling 'Buurmans Buizenstelsel' door de parken van Apeldoorn, Zutphen en omstreken. Vanaf maandag 12 tot en met vrijdag 16 augustus zijn er iedere dag twee vrij toegankelijke voorstellingen te zien in Beekbergen, Klarenbeek, Zutphen en Lochem. Woensdag 14 en vrijdag 16 augustus is de voorstelling twee keer per dag te zien in Zutphen! 

De voorstellingen starten om 13.00 uur en 15.00 uur. Tip: zorg dat je een half uur van tevoren aanwezig bent. Voorafgaand aan de voorstelling kunnen de kinderen namelijk lekker zelf aan de slag. Hier leren ze praktische vaardigheden om alvast in de 'klussstemming' te komen! Wie weet kunnen ze die vaardigheden later in de voorstelling nog goed gebruiken...

De voorstelling is voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd (4+).  Bovendien is de voorstelling toegankelijk voor kinderen die slechthorend of doof zijn.

 

KinderKaravaan 2024

plan d- ─ Buurmans Buizenstelsel (4+)

Duur: 45 minuten

Water spuit, stroom valt uit, de goot verstopt en de leidingen barsten. Oh, wat een chaos als dit maar goed komt en de boel niet ontploft!

Heb jij twee rechterhanden of juist niet, we hebben jou nodig; alle hands aan dek! We verbinden buizen, plakken, zagen, boren en leggen leidingen. 

En de buizen klinken ook nog waanzinnig! Samen met de andere klusgeluiden vormen ze te gekke muziek waarop gedanst wordt. Het is een feest om te zien hoe er gebouwd wordt in Buurmans Buizenstelsel. 

Dit spektakel wil je niet missen! Een dansvoorstelling waarin jij meespeelt en niet meer wil ophouden met karweitjes opknappen. De klusser is geboren! Bouw mee aan een duurzame toekomst.

Script & Choreografie: Andreas Denk
Spel & Dans: Cherif Zaouali, Andreas Denk en Ali Akbar Shafiee
Muziek & compositie: Radek Fedyk
Eindregie: Klaus Jürgens
Decor: Andreas Denk

 

Plan d- maakt professioneel danstheater voor jong en oud. Ze vertellen verhalen over mensen die verzeild raken in onhandige situaties waaruit ze zichzelf proberen te redden. Dat levert grappige en ontroerende momenten op, waar iedereen zichzelf in kan herkennen. Plan d- staat voor aansprekend danstheater voor een breed publiek.