Vrienden aan de IJssel

Vrienden aan de IJssel

Dweilorkest 't Spul(t) & Friends

concert
16 maart 2024 20:00
Buitensociëteit
€ 15.00 Tickets

Ben je benieuwd hoe het klinkt als een dweilorkest wordt gecombineerd met een koor of een rockband? Dan moet je zeker op 16 maart naar de Hanzehof komen. Dweilorkest 't Spul(t) geeft die avond een concert in de Buitensoos met een aantal muzikale vrienden, met een knipoog naar het welbekende Vrienden van Amstel Live.

Het repertoire varieert van Queen tot Nederlandstalige hits en het is zeker niet de bedoeling om stil op een stoel te gaan zitten luisteren, meedansen en -zingen heeft de voorkeur. Maar dat gaat vanzelf bij deze mix van nummers en de muziek die ontstaat als je 't Spul(t), kleintje Spul(t), popkoor Backcorner, Stef Woestenenk, het koor van de Fluisterbootschippers en de band Mama Juke met elkaar combineert.

Het belooft een groot feest te worden waar iedere muziekliefhebber uit Zutphen, maar zeker ook daarbuiten, naartoe moet gaan.

Dus neem al je vrienden mee, kom op 16 maart naar de Hanzehof en laat je verrassen. De avond begint om 20.00 uur en zal tegen 22.30 uur worden afgesloten met een afterparty met een DJ.