HULDE!

HULDE!

Een hartverwarmende trip down memory lane

toneel
1 maart 2025 20:15
Theaterzaal
€ 30.50 Tickets

Extra: Deze voorstelling heeft een inleiding
Bij de voorstelling van HULDE! bieden we een inleiding aan. Tijdens deze inleiding krijg je meer achtergrondinformatie over de voorstelling. Reserveren is vooraf nodig, maar de entree is gratis.

Geesje en Adam vieren hun zeventigjarig huwelijk - Hoera! Hoera! - en als ze het feestzaaltje binnen lopen lijkt het alsof ze in een tijdmachine stappen. Gezichten van vroeger roepen vergeten herinneringen op en al gauw dwalen we met hen door een caleidoscopisch labyrint van belangrijke en onbelangrijke gebeurtenissen uit hun bewogen leven. De eerste bange kus, onhandige seks, de roze wolk, kraamtranen, overspel, autoloze zondag, flower power, Ban-De-Bom, goedmaakseks, pubers, het lege nest syndroom, nieuwe heup, stiekeme Alzheimer... enzovoorts, enzovoorts, enzovoorts.

Als in een koortsdroom komen hoogte- en dieptepunten nog één keer langs en roepen ze bij Geesje en Adam de vraag op of hun relatie hun wel het geluk heeft gebracht waar ze als jonge mensen zo naar hunkerden. Of was een andere keuze, toen, beter geweest?

Geesje

Wie ik ben zonder jou?

Adam

Nou?

Geesje

Geen idee... maar ik ben nu al jaloers op die vrouw.

'HULDE!' wordt een tour de force waarin de theaterkanonnen Carine Crutzen en Bert Luppes meerdere rollen zullen spelen.

De tekst van deze dollemans-trip down memory lane is van Peer Wittenbols, die recentelijk de prestigieuze Charlotte Köhler Prijs 2023 ontving voor zijn theateroeuvre. De regie is van alleskunner Titus Tiel Groenestege.

 

Met: Carine Crutzen en Bert Luppes

Tekst: Peer Wittenbols

Regie: Titus Tiel Groenestege

Producent: Kobra Theaterproducties