Eindexamenklas theater - Eligant Lyceum

Eindexamenklas theater - Eligant Lyceum

Een nacht vol dromen

toneel
4 april 2024 20:00
Theaterzaal
€ 12.50 Tickets

In de voorstelling ‘Een nacht vol dromen ‘ brengen de eindexamenleerlingen van het Eligant Lyceum de tijdloze klassieker "Een Midzomernachtsdroom" van William Shakespeare tot leven. Gebaseerd op de bewerking van Theater Oostpool, Introdans, Phion en Musis&Stadstheater, geschreven door Vera Morina, aangevuld met eigen materiaal van de leerlingen. 

In een magische nacht in het bos spelen liefde en misverstanden de hoofdrol. Met een klein beetje mysterie en flinke dosis humor nemen we u als publiek mee op een reis vol verlangens, hoop en vraagtekens. 

Tweeëntwintig spelers hebben met energie de afgelopen acht maanden aan de voorstelling gewerkt. Allerlei personages komen voorbij, van elfen tot koninginnen tot verliefde jongeren. Verwacht passievolle dialogen, theatrale scènes en een uitbarsting van emoties terwijl de liefde zich ontvouwt. Een voorstelling over dromen, hoop en risico’s durven nemen. 

Laat je onderdompelen in 'Een nacht vol dromen', waarin de werkelijkheid en de droomwereld dicht bij elkaar liggen. Beleef samen met de spelers hun eindexamen theater, hun Midzomernachtsdroom. 

Deze voorstelling is ongeplaceerd, er is dus geen stoelselectie.