Conny Janssen Danst

Conny Janssen Danst

ZIEL

dans
25 januari 2024 20:15
Theaterzaal
€ 26.50 Tickets

Op zoek naar vrijheid, lichtheid en onverwachte ontmoetingen. Wat houdt ons tegen het leven te omarmen en de restricties die we onszelf en elkaar opleggen te doorbreken? 

Het Rotterdamse dansgezelschap Conny Janssen Danst presenteert de nieuwe voorstelling ZIEL, waarin het verlangen om voluit te leven leidend is. Met een ijzersterke, avontuurlijke groep dansers bestaande uit jong talent en bekende gezichten.  

 

In het nieuwste werk van Conny Janssen staan we midden in het leven, met alle onzekerheden en tegenstellingen die daar bij horen. Kunnen we het leven accepteren zonder verlamd te raken door de uitdagingen die voor ons liggen. Zijn we bereid risico's te nemen? Kunnen we ons ook comfortabel voelen als hetleven zich niet naar onze voornemens en wensen plooit? 

 

ZIEL is een ode aan het leven, met al zijn ups en downs, zijn verrassingen en teleurstellingen. Van verstilde momenten tot uitbundige vieringen, van pijnlijke confrontaties tot hoopvolle verwachtingen. In ZIEL geven we uiting aan de drang vrij en onbezonnen te zijn, de luiken open te gooien en in het diepe te duiken, zonder angst of schroom. 
 

 

‘In haar voorstellingen herkennen we onszelf en de wil om contact te maken.  

Haar dans brengt werelden bij elkaar.’ 
- Ahmed Aboutaleb

ARTISTIEK TEAM

CHOREOGRAFIE Conny Janssen

DANSERS Adi Amit, Pedro Correia (stage), Pedro Ricardo Henry, Maud Huizing, Sara Mistrorigo (stage), Gaspar Ribeiro (stage), Mariko Shimoda, Yashasvi Shrotriya, Remy Tilburg, Carmine Vigliotti
MUZIEK Alessandro Cortini, Jóhann Jóhannson, Iggy Pop, Pan Sonic, Maartje Teussink e.a.

TONEELBEELD Thomas Rupert
VIDEO-ONTWERP Davide Bellotta, Thomas Rupert
VIDEO REALISATIE 
Davide Bellotta

LICHTONTWERP Remko van Wely

KOSTUUMONTWERP Babette van den Berg

DRAMATURGIE Judith Wendel

REPETITOR Yanaika Holle, Erik Spruijt