Uitverkocht!
BuitenSoos Live:  Tricklebolt | Queens Pleasure | Olaf Putker & the Scenic Sound

BuitenSoos Live: Tricklebolt | Queens Pleasure | Olaf Putker & the Scenic Sound

Een ruimte voor aanstormend poptalent!

livemuziek - muziek - pop - poppodium
17 maart 2023 20:00 - 23:50
Buitensociëteit
€ 0.00 Tickets
Zutphens talent is terug en zet popmuziek terug op de kaart in de stad!

We beginnen met Olaf Putker & the Scenic Sound als opwarmer en als nieuw talent.
Zij wonnen in 2022 RaboOnStage (Open Podium Rabobank samen met Theater De Storm, Schouwburg Lochem en Theater Hanzehof) en zijn het Achterhoekse Talent van 2022! Met een voorliefde voor eigentijdse indie en zeventiger-jaren folk, klinkt Olaf Putker & the Scenic Sound als een mix van Wilco, Elliott Smith, dEUS en Hollands eigen JOHAN. Bij tijd en wijlen hoor je beheerste americana, maar vaak culmineren hun liedjes in een rebelse muur van geluid, steevast gebracht met puberale en brutale
energie.

Na de change-over neemt Queens Pleasure het stokje over. Gedreven door een moorddadig verlangen naar liefde klinkt deze band als een mix tussen de Dandy Warhols en Blur, de power van The Ramones en de melancholie van The Smiths. Een grootse sound met energie voor tien, die je kan verwachten van een band is z’n late tiener jaren.

We sluiten af met de sound van de Buitensociëteit van de jaren ’70. Tricklebolt haalt zijn muzikale mosterd uit de gloriedagen van de hardrock dus hoor je snufjes Deep Purple, Led Zeppelin of Black Sabbath in de met Hammondorgel doorspekte muziek. De vijfkoppige rockband bestaat uit jonge en ambitieuze jongens uit Salland.

Voorverkoop gratis, vanaf 24 uur voor aanvang en aan de deur €5,-.