Uitverkocht! Schrijf je in voor de wachtlijst.
Bert Visscher

Bert Visscher

Dat zie je een ander niet doen (reprise)

cabaret
3 oktober 2024 20:15
Theaterzaal
€ 35.00 Tickets
Wegens groot succes komt Bert Visscher terug naar Zutphen met zijn voorstelling ‘Dat zie je een ander niet doen’. Hij speelde deze show al tweemaal in ons theater voor een uitverkochte zaal. Is het je toen niet gelukt om tickets te bemachtigen? Dan is dit je kans! Dit zou zomaar eens jouw allerlaatste kans op een solovoorstelling van Bert Visscher kunnen zijn!

Waar was je nou, Visscher? “Ja sorry hoor! Moest even door een pandemie en een winterslaap heen.” En dan toch weer het podium op? “Natuurlijk, ik laat jullie toch niet in de steek om vervolgens geruisloos richting Geraniums en Bingo te rollen. Met 42 jaar theater in het hoofd kom ik met plezier weer langs. En misschien was dat het dan wel. Ben ook geen 60 meer. Vandaar dat we ook even het verleden induiken.”

 

Van Barbie en Ken tot bloemschikken en van de klushoek (de helm!), tot de stotterende man van motorclub No Calendar. Wie weet. Samen met nieuwe idioterie en materiaal dat het nooit heeft gehaald, moet het wel een typische Visscher-avond worden. “Ik sta in ieder geval te trappelen om Theater Hanzehof op de kop te komen zetten.”