Verplaatsing
ABBA The Music

ABBA The Music

A tribute to ABBA's songs

concert - theaterconcert
1 juni 2023 20:00
Buitensociëteit
€ 32.50 Tickets

Grote namen in deze heerlijke muzikale feel good show, een band om van te smullen, en drie dames op het front die je meenemen naar de tijd van toen. 

ABBA The Music onderscheidt zich door de songs zowel vocaal als muzikaal op originele wijze te vertolken. Queen The Music, brengt MBN Producties nu ABBA The Music!Met veel energie gebracht door een bijzondere groep musici en vocalisten: allen groot ABBA fan! 

ABBA is een van dé iconen van de internationale popmuziek. Alle leeftijden genieten nog dagelijks van de muziek -vooral nu ook n.a.v. de film en musical Mamma Mia!- en nog altijd worden miljoenen platen verkocht. 

In een meer dan twee uur durende show worden alle grote hits ten gehore gebracht. Dé winnaar Waterloovan het Eurovisie Songfestival en wereldhits als: ‘Mamma Mia’, ‘Dancing Queen’, ‘Does YourMotherKnow, ‘Money MoneyMoney,‘SOS’,Knowing Me Knowing You’, Summernightcity, ‘VoulezVouz’ en ‘Chiquitita. 

Alles wordt gespeeld met de echte live-feel van ABBA, zoals ze dat tijdens hun eigen concerten deden. 

ABBA The Music’ is géén tributeband en géén musical, maar brengt precies datgene waar het om gaat: The Music! Met groots showpodium, visuals en veel licht! 

 

 (credits) 

Met 

: 

Met o.a. Rob Winter en Giovanni Caminita (o.a. Marco Borsato) en Mandy Huydts, (o.a. FrizzleSizzle/Frogettes) Linda Caminita (Mrs. Einstein), en Monique van der Ster (o.a. Frogettes en Kayak) Let op: dit is een sta-concert