Sponsoren

Sponsoren

Onze huidige sponsoren zijn:

Koninklijke Oosterberg 
Oosterberg is sinds 2018 hoofdsponsor van de Buitensociëteit. Voor het theaterseizoen 2021 blijft Oosterberg bij de Hanzehof betrokken. Koninklijke Oosterberg is een ISO-gecertificeerde elektrotechnische groothandel met meer dan 300 medewerkers en 20 vestigingen verspreid over heel Nederland: een hoofdkantoor en een centraal distributiecentrum in Apeldoorn. Koning Willem-Alexander heeft Oosterberg in juni 2018 het predicaat ‘Koninklijk’ toegekend. Het familiebedrijf bestaat al meer dan 125 jaar en biedt naast de verkoop van elektrotechnische artikelen ook een uitgebreid pakket aan diensten en maatwerkoplossingen.

Rabobank
AB InBev | Hertog Jan 
Christiaans Bouwbedrijf 
Eekhuis Schilder - glas & wandafwerking 
Installatiebedrijf Van der Kuip 
Samenwerking Glasverzekering 
TorenstadGroep 
Neerlandsvlak (NLVK)
AT Solar en Elektrotechniek
Opslagbox Zutphen


Sponsor worden?

In deze tijd waarin de overheid zich steeds meer terugtrekt uit de financiering van (podium)kunsten worden culturele organisaties steeds meer gedwongen andere financieringsmodellen te vinden. Met het intensiveren van het cultureel ondernemerschap binnen Theater Hanzehof & Buitensociëteit weten we hier steeds meer in te slagen. Naast de verbinding met het publiek zoeken we ook de verbondenheid met het (lokale) bedrijfsleven. Met interessante exposuremogelijkheden bieden we sponsoren een goede mogelijkheid hun maatschappelijke en culturele betrokkenheid te concretiseren.

Onze sponsoren leveren ieder een bijdrage aan het behoud van een sterk en bestendig cultureel klimaat in Zutphen en de regio. Wij zijn heel blij met hun steun!

Voor meer informatie over samenwerkingsmogelijkheden kun je contact opnemen met directeur Mirjam Radstake via directie@hanzehof.nl.