Previewavond en start nieuwe seizoen

Previewavond en start nieuwe seizoen

Op dinsdagavond 30 april was het dan eindelijk zover; onze jaarlijkse Previewavond! We mochten enthousiaste Vrienden, vrienden van Vrienden en een boel geïnteresseerden verwelkomen om het begin van het nieuwe theaterseizoen met ons te vieren en te genieten van vier diverse previews.

Bij binnenkomst stond er koffie, thee en een gebakje klaar, dit alles onder muzikale aankleding van Marise den Bakker en Emma van Wijngaarden. Ook kon men de brochure inzien en achteraf natuurlijk mee naar huis nemen, voor wie ‘m nog niet thuis had!

Ben jij ook benieuwd geworden naar de brochure? Via deze link kan je de brochure online inzien! Heb je de brochure liever fysiek voor je zodat je heerlijk kan omcirkelen waar je allemaal heen wil? Kom dan tijdens onze openingstijden naar ons theater om er eentje op te halen! De brochures liggen voor je klaar bij de receptie.

Na een hilarische opening van Arjan Kleton, die een dubbelrol als presentator had, genoten we ook nog van Daria Bukvić, Birgit Schuurman, Fabian Franciscus, de mannen van ‘Tel tot drie voor een dwangstoornis’ en natuurlijk onze eigen Mirjam Radstake.

Na afloop werden de eerste bierviltjes alvast volgeschreven met voorstellingen. Dit alles onder het genot van een hapje, een drankje en wederom muziek van Marise en Emma. We geven onze Vrienden nog even tot vrijdag 3 mei 10:00 de tijd om hun selectie te maken en dan gaat onze Vriendenverkoop open! Als je Vriend bent kan je dus vanaf 3 mei jouw kaarten veilig stellen! De reguliere verkoop begint op dinsdag 7 mei om 10:00.

 

Wij kijken terug op een geweldige avond, en danken iedereen voor hun aanwezigheid. Zonder jullie was de avond een stuk minder leuk geweest! Verder danken wij Arjan Kleton, Daria Bukvić, Jan Willem Mensink & Heit al geheurt en Fabian Franciscus voor hun previews.

 

We zien jullie graag komend seizoen in Theater Hanzehof & Buitensociëteit.

Foto's: Sebastiaan Voskamp (Sebarties)