Theater Hanzehof & Buitensociëteit laat wensen uitkomen!

Theater Hanzehof & Buitensociëteit laat wensen uitkomen!

De feestdagen staan voor de deur en wij willen graag deze periode extra bijzonder maken door een aantal kerstwensen te laten uitkomen! Van een uniek diner op het toneel tot een exclusieve kijk achter de schermen, en zelfs de mogelijkheid om je eigen evenement te organiseren – alles is mogelijk in deze speciale 'Mijn Kerstwens is...' actie. Niks is te gek, geen wens is te groot! 

Gedurende de hele maand december nodigen wij iedereen uit om hun wensen in te dienen. Dit kan op twee manieren: door een e-mail te sturen naar marketing@hanzehof.nl of door een speciale kerstbal in te vullen en in de boom te hangen, die te vinden is in de foyer van Theater Hanzehof. Het invullen en ophangen van de kerstbal kan tijdens de openingstijden van de kassa. Vanaf 20 december staat er ook een kerstboom en zijn de kerstballen ook beschikbaar in de Walburgiskerk. In januari zullen wij dan alle wensen verzamelen en een aantal selecteren om uit te laten komen! 

De 'Mijn Kerstwens is...' actie is een unieke kans om op een persoonlijke en bijzondere manier betrokken te zijn bij ons theater en poppodium. Wij kijken uit naar de creatieve en diverse wensen die we mogen vervullen!