Meld je aan voor het jongerenpanel van Theater Hanzehof & Buitensociëteit!

Meld je aan voor het jongerenpanel van Theater Hanzehof & Buitensociëteit!

Jongeren en jongvolwassen in gemeente Zutphen opgelet! 

Ben jij tussen de 15 en 26 jaar en barst je van de creativiteit en ideeën? Wil jij graag meedenken met het programma van theater en poppodium van jouw gemeente? Dan hebben wij goed nieuws, want dan kan! 


Theater Hanzehof & Buitensociëteit opent de deuren voor een enthousiast panel, waar jouw stem gehoord wordt en je ideeën in de spotlight worden gezet!


Wat we gaan doen:

Tijdens een aantal brainstorm- en pizzasessies gaan we het actuele theateraanbod bespreken, maar vooral waar júllie behoefte aan hebben! Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat Theater Hanzehof & Buitensociëteit aansluit bij de behoeften van jongeren in de gemeente? Wat voor voorstellingen moeten daarvoor worden geboekt en welke evenementen georganiseerd? En hoe zorgen we er samen voor dat het een bruisende plek wordt, óók voor de jongeren? Samen met jullie gaan we heel graag op zoek naar de antwoorden op onder andere die vragen! 


Naast een unieke kans om je stempel te drukken op de cultuursector van Zutphen is het ook de perfecte manier om te bouwen aan je netwerk in de culturele wereld. Wie weet worden jouw ideeën wel werkelijkheid!


Ben je enthousiast en wil jij je hiervoor aanmelden? Dat kan!

Aanmelden kan via deze link: aanmeldformulier