Aanmaken account en kaarten bestellen

Aanmaken account en kaarten bestellen

Om online kaarten te kopen heb je niet per se een account nodig, maar het is wel handig! We leggen je stap voor stap uit hoe je een account aanmaakt en online kaarten koopt.

Wat kun je met een account op hanzehof.nl

Voor het bestellen van kaarten en inzien van je bestelgeschiedenis, aanpassen van je gegevens en voorkeuren en ontvangen van e-mails heb je een account nodig. Dit account bestaat uit een gebruikersnaam en een wachtwoord. Hiermee kun je:

  • inloggen op de website

  • je gegevens beheren

  • je communicatievoorkeuren aangeven (aan- en afmelden e-mails)

  • kaarten kopen

  • je persoonlijke bezoeksgeschiedenis bekijken

je agenda en kaarten bekijken


Hoe maak je een account aan: 


  1. klik op 'Mijn theater | kaartverkoop' rechtsbovenin
  2. klik op 'registreren' (sinds het overgaan op een nieuwe website vanaf 1 juni moet je, ook als je al een account voor 1 juni had, je eenmalig registreren op onze website.)
  3. vul je e-mailadres is (waarmee je eventueel al bekend staat in ons systeem) en stel een zelfgekozen wachtwoord in. Klik daarna op 'registreren'.
  4. Er is nu eenmalig een code verstuurd naar het opgegeven e-mailadres. Vul deze code in en klik op 'Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden'. 
  5. Je account is aangemaakt! Indien je al bekend bent in het ticketingsysteem van Theater Hanzehof & Buitensociëteit kun je nu je tickethistorie, eventuele tegoed en aankomende voorstellingen inzien. Ook kan je je nu aanmelden voor de nieuwsbrief.